‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBayer este alături de horticultorii din țară la Conferința Națională Businessul Fructelor

Bayer este alături de horticultorii din țară la Conferința Națională Businessul Fructelor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Deja a devenit o tradiție și compania Bayer susține organizarea evenimentelor ce vin să ajute producătorii agricoli să acceseze și să adopte tehnologii moderne pentru dezvoltarea afacerilor. În acest context, Bayer a fost alături de horticultorii care au participat la Conferința Națională Businessul Fructelor în Republica Moldova, ediția a V-a, ce s-a desfășurat în perioada 5-6 decembrie curent la Chișinău.

Igor Copacinschi, directorul Bayer CropScience Republica Moldova, a remarcat că, doar prin intermediul unor astfel de platforme de comunicare se pot depăși problemele cu care se confruntă fermierii din țara noastră.

„Pentru compania Bayer a devenit o tradiție de a fi alături de Asociația Moldova Fruct în organizarea și desfășurarea Conferinței Naționale Businessul Fructelor în Republica Moldova. Fiind o companie inovativă suntem alături de cei ce își doresc să producă schimbări, să investească în producerea, păstrarea și prelucrarea producției agricole. Suntem alături de fermieri pentru a-i ajuta să depășească provocările cu care se confruntă și mă refer la produsele pentru protecția plantelor cu diferite substanțe active, cât și să corespundă cerințelor de pe piețele externe. Trăim într-o perioadă în care schimbările se produc foarte rapid, iar fermierii de la noi trebuie să țină pasul cu aceste schimbări, să-și modernizeze activitatea ca să fie competitivi. Bayer vine cu soluții pentru producători pentru a îmbunătăți calitatea producției”.

La ediția din acest an, compania Bayer a invitat experți experimentați din țările cu tradiție cum este Polonia.

„Colegii care participă la ediția curentă a Conferinței au discutat cu fermierii și a răspuns la întrebările ce s-au referit la tendințele pieței, factorii ce influențează producția și produsele inovative pe care le va propune Bayer în viitorul apropiat. Mă refer la produse de uz fitosanitar chimice și biologice cu care Bayer vine în ajutorul femierilor. Bayer acordă o atenție deosebită segmentului protecția alimentelor, deoarece pentru noi contează consumatorul final, care astăzi își dorește să consume alimente sănătoase. Produsele din portofoliul Bayer pot asigura protecția pentru toate speciile pomicole. Bayer este unul dintre lideri pe acest segment și propunem produse de uz fitosanitar de înaltă calitate care ajută fermeirii să crească producții calitative și sigure pentru consumatori”.

Bayer nu este doar o companie care oferă produse de uz fitosanitar, Bayer oferă soluții, susține Igor Copacinschi.

„Acesta este mottoul nostru și ne ajută să ne menținem drept lideri pe plan mondial și local. În ceea ce privește sectorul horticol, mai nou venim cu produse biologice, deoarece ținem mult nu doar la calitatea produselor pe care le comercializăm, dar și la calitatea produsului finit. Acesta reprezentând viitorul și vor avea succes acei ce se vor moderniza și vor schimba tehnologiile conform cerinețelor înaintate de piață”.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›