Cel mai impresionant bal de sărbători – Crăciunul Copiilor: Surprize și daruri pentru toți participanții

Crăciunul Copiilor, eveniment organizat anual de Revista pentru părinți „Odoraș” are loc în premieră chiar în inima capitalei – la Palatul Republicii. Organizatorii pregătesc o sărbătoare de amploare pentru micii oaspeți, dar și părinții vor avea parte de surprize și întâlniri plăcute. Acest eveniment are loc, duminică, 15 decembrie, cu începere de la ora 12.

Foto: odoras.md

Astfel, 25 de centre creative vor avea activități interesante pentru copiii prezenți. Organizatorii mai asigură și două trambuline uriașe pe care copiii să țopăie cât le poftește inima. Chiar la intrare în Palat va fi un decor de poveste și personaje atractive, cu care toți vor putea face fotografii profesioniste.

Vor fi prezenți și roboții giganți de la Liga Roboților, iar micuții vor putea poza alături de aceștia. Copiii fani ai bloggeriței Lavinia Crețu, nepoțica actorului și prezentatorului Emilian Crețu, vor avea parte un fan-meeting, primul eveniment de acest gen al Laviniei.

Cât timp picii vor fi ocupați la activitățile centrelor de creație, vor avea parte un concert susținut de vedetele autohtone precum Adrian Ursu, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Natalia Gordienko, Valentin Uzun și fiica sa Amelia, și mulți-mulți alții. De asemenea părinții vor putea să discute cu consultantul superior în alăptare Olga Gutium, care va avea un seminar informativ. Iar la eveniment va fi prezentă și prezentatoarea TV, bloggerița și tânăra mămică Daniela Ciocanu cu micuța sa Miranda.

Fiecare copilaș va primi cadouri de la Moș Crăciun, iar cei mai norocoși vor câștiga și daruri la tombolă.

Evenimentul Crăciunul Copiilor are și componenta de binefacere, astfel că în fiecare an mai multe familii în care s-au născut tripleți în anul curent primesc daruri generoase, cum ar fi tehnică de uz casnic, produse de îngrijire și ajutor financiar. În anul curent 5 familii cu tripleți și una cu cvadrupleți vor beneficia de ajutor din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment puteți vedea pe pagina acestuia: https://www.facebook.com/events/2201900983439221/

Bilete la eveniment puteți găsi pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor și la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact: 079955436. Grăbiți-vă, căci numărul de bilete este limitat!


// console.log('no ads situation')