Începe anul 2020 fără fum de țigară! IQOS Moldova dezvăluie oferta de sărbători

Sunt multe lucruri care merită să rămână cu tine în noul an, numai nu fumul de țigară. Acum, când faci bilanțul realizărilor și îți schițezi obiectivele pentru 2020, e timpul să spui „adio” fumatului și să optezi pentru IQOS – cel mai inovativ sistem de încălzire a tutunului (tobacco heating system). Ai ales deja un viitor fără fum? Atunci poți dărui persoanei dragi, dacă este fumător adult, o alternativă mai puțin nocivă în comparație cu țigările obișnuite.

Foto: IQOS

Indiferent de obiectivul propus, de sărbători, IQOS Moldova te încurajează să nu mai amâni realizarea lui. În luna decembrie, cumpără dispozitivele de încălzire a tutunului IQOS 2.4 Plus și IQOS 3.0 la un preț special de 599 și, respectiv 1399 lei și îți oferim în dar accesorii stilate.

Ai accesorii gratuite și la pachet cu cea mai recentă versiune a dispozitivului – IQOS 3 DUO – care îți oferă două utilizări consecutive, fără încărcare. Noul dispozitiv, dezvoltat ca să țină pasul cu tine și cu stilul tău de viață, este deja în vânzare în toate magazinele oficiale IQOS din Chișinău, în rețeaua partenerului Darwin și pe www.darwin.md, la un preț de 1699 lei.

De ce IQOS este cel mai bun cadou pentru un fumător adult?

ü IQOS a fost creat pentru fumătorii adulți care caută o alternativă mai bună țigărilor și doresc să reducă riscurile asociate fumatului. Pentru că IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă, nivelul de substanțe chimice în aerosul generat este redus cu 90% în comparație cu fumul de țigară;

ü Cu dispozitivul de încălzire a tutunului nu mai este nevoie să tolerezi fumul, mirosul înțepător sau scrumul deranjant. Aerosolul generat de IQOS nu se îmbibă în haine sau în piele și nu lasă, practic, urme în casa sau automobilul tău. Mai mult, simți fiecare notă gustativă sau aromă, fie că este vorba de un vin sau chiar parfumul tău;

ü Te poți bucura de gustul adevărat al tutunului fără să ieși afară în toiul petrecerii. Nu mai fă compromisuri cu fumul supărător și savurează fără impedimente momentele petrecute alături de persoanele dragi.

Lasă fumul de țigară în 2019!

Utilizarea acestui produs nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat doar persoanelor adulte.


// console.log('no ads situation')