(video) Alexandru Botnari revine la Primăria Hîncești și părăsește PD

Deputatul Alexandru Botnari a declarat astăzi că depune mandatul de deputat, revine la Pimăria Hîncești și se retrage din politică. Botnari a precizat că pleacă din Partidul Democrat.

Foto: UNIMEDIA

„Mă retrag din politică. Când voi reveni înapoi nu pot să vă spun. Lucrurile în politică trebuie să se schimbe mult mai mult”, a declarat Botnari și a adăugat că admite că, peste câțiva ani, ar putea reveni în politică.

„Este o decizie de a mea de mai demult. S-au adunat mai multe întrebări la care nu am avut răspunsuri”, a mai menționat Botnari privind decizia de a părăsi PD.

Alexandru Botnari a fost primar de Hîncești timp de patru mandate, iar la alagerile locale 2019 a câștigat al cincilea mandat. „Mă întorc în funcția de primar al municipiului Hîncești. Le mulțumesc colegilor de Parlament care m-au susținut”.

În circumscripția nr.38 urmează să aibă loc alegeri parlamentare anticipate, după ce Botnari, ales deputat în Parlament în această circumscripție, a anunțat că își depune mandatul și revine la Primăria Hîncești.


Pub