Persoanele cu nevoi speciale, vizitate și ajutate de către primarii aleși din partea Partidului ȘOR

În contextul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități , primarii aleși din partea Partidul „ȘOR” i-au vizitat, în localitățile lor, pe oamenii cu nevoie speciale. În afară de cuvinte calde și a seturilor de cadouri pe care le-au oferit primarii, în cadrul întâlnirilor au fost abordate cele mai stringente probleme cu care se confruntă respectiva categorie de oameni și în soluționarea cărora s-ar putea implica primăriile.

Foto: partidulsor.md

Edilii au luat act de solicitări și i-a asigurat pe cetățeni că, de acum încolo, echipa primarului, dar și Partidul „ȘOR”, vor acorda o atenție specială acestei categorii de cetățeni – fiecare persoană din localitate, care face parte din această categorie socială, se va afla în atenția primarului.

Ajutoare / Sursa:partidulsor.md

Partidul „ȘOR” este o formațiune politică care promovează politica socială și acordă o atenție deosebită protecției sociale a cetățenilor, în primul rând a pensionarilor, veteranilor și persoanelor cu nevoi speciale. Din 2015, după victoria echipei lui Ilan Șor la Orhei, în oraș au fost implementate propriile programe sociale. Este vorba inclusiv de susținerea suplimentară a persoanelor cu nevoi speciale și de acordarea unor beneficii și privilegii suplimentare și oferirea sprijinului material.

Ajutoare / Sursa:partidulsor.md

În rezultatul alegerilor locale, Partidul „ȘOR” deține mandate de primar în 43 de localități, inclusiv în orașele Orhei și Taraclia. De asemenea, peste 500 de consilieri locali și raionali au fost aleși pe listele Partidului „ȘOR”. Potrivit liderului Ilan Șor, în toate localitățile în care puterea a fost încredințată partidului său, vor fi implementate mai multe proiecte sociale și de dezvoltare a infrastructurii. Programele de guvernare locală ale reprezentanților Partidului „ȘOR” , prevăd acordarea unei atenții deosebite și susținere socială categoriilor vulnerabile de cetățeni, fiind vorba, în primul rând, de oamenii cu nevoi speciale.

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este marcată în fiecare an la 3 decembrie. Prin instituirea acestei zile de către ONU se urmărește sensibilizarea opiniei publice asupra problemelor cu care se confruntă oamenii cu nevoi speciale, integrarea lor socială și crearea condițiilor necesare pentru o viață pentru această categorie socială.


// console.log('no ads situation')