(doc) Ion Ceban, invitat de Gabriela Firea la București. Edilul capitalei a publicat invitația, după mai multe discuții contradictorii pe acest subiect

Edilul capitalei Ion Ceban, aflat într-o vizită la București, a precizat că în cadrul acestei întâlniri nu este preconizată o întâlnire cu omoloaga sa, Gabriela Firea, dar în timpul imediat următor va mai efectua o vizită în capitala României, unde se va întâlni cu aceasta. Declarația a fost făcută pe pagina oficială de facebook a primarului general de Chișinău.

Foto: tv8.md

Primarul general al capitalei a prezentat, de asemenea, și scrisoarea prin care atestă faptul că a fost invitat de Gabriela Firea la București.

În scrisoare, Firea l-a felicitat pe edilul capitalei, urându-i succes în funcția de primar al Chișinăului.

„Vă adresez invitația de a efectua o vizită oficială la București, atunci când agenda dumneavoastră permite acest lucru”, se arată în scrisoarea trimisă de Gabriela Firea.

Unele surse media din Republica Moldova, dar și din România au scris că Gabriela Firea ar fi negat faptul că l-a invitat pe primarul general de Chișinău într-o vizită oficială la București.

Scrisoare / Sursa:Ion Ceban/facebook


Pub