Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general a inspectat miniparcul de distracții din PMAN

   2336

Primarul general, Ion Ceban, însoțit de viceprimarul pe domeniul social, Angela Cutasevici și de șeful Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a inspectat astăzi miniparcul de distracții, amenajat în preajma Pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, pentru a se asigura că obiectivele de aici sunt amenajate corect, cu respectarea tuturor rigorilor.

Edilul capitalei a dispus ca pe toată durata sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, între orele: 14:00-17:00, distracțiile pentru copii să fie cu titlu gratuit, astfel ca toți picii, inclusiv cei care provin din familii dezavantajate, să poată beneficia de serviciile respective: carusele și poze cu Moș Crăciun. De asemenea, cei mici vor primi și dulciuri.

Ion Ceban a precizat că municipalitatea a stabilit din start condiția pentru prestatorii de servicii din PMAN, de a oferi zilnic, pe un anumit segment de timp, servicii gratuite pentru copii, pe durata sărbătorilor de iarnă.

Primarul general a făcut apel către cetățeni, de a sesiza cazurile cu abateri de la buna desfășurare a activităților cultural-distractive din centrul Chișinăului.