10:34:27 23.04.2024
Stiri

Leo Messi a câștigat „Balonul de Aur”, dar ar putea să plece de la FC Barcelona. Deja şi-a achiziţionat un apartament de 5 milioane de dolari în oraşul unde ar putea juca

Sport 05.12.2019 07:01 Vizualizări3469 Autor: Ziarul National
Leo Messi a câștigat „Balonul de Aur”, dar ar putea să plece de la FC Barcelona. Deja şi-a achiziţionat un apartament de 5 milioane de dolari în oraşul unde ar putea juca


Leo Messi a mai scris o pagină din cartea de istorie a fotbalului. A câștigat pentru a șasea oară „Balonul de Aur” și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, care a rămas cu cinci trofee. FC Barcelona are însă emoții că-l va putea păstra în lot.

Leo Messi are o ofertă generoasă de la David Beckham a cărui echipă își va face debutul anul viitor în liga nord-americană de fotbal (MLS), scrie prosport.ro.

Jurnaliștii americani sunt convinși să informația este adevărată. Au aflat că David Bechkam vrea să-și facă o intrarea de gală în MLS cu echipa Inter Miami CF și i-a propus un contract grozav lui Messi, dar și altor vedete. Fostul internațional englez este proprietarul formației și ajutat de mai mulți sponsori își doresc să-i facă toate poftele starului sud-american.

Leo Messi se gândește serios la oferta din America. A făcut primul pas și și-a cumpărat un apartament de lux în clădirea de 60 de etaje Porsche Design Tower- considerată o adevărată bijuterie, atât de ingineri, cât și designeri celebri. Prețul este de 5 milioane de dolari.

Apartamentul are o suprafață de peste 3.500 de metri pătrați și are în componență un living uriaș, trei dormitoare, patru băi, piscine la interior și exterior. Vederea este spre ocean.

În acestă clădire și-au achizionat locuințe miliardarul mexican Carlos Peralta Quintero, jucătorul de baseball Carlos Gonzales, dar și Birdman- un cunoscut rapper american.

Porsche Design Tower este prima clădire care propune o soluție inovatoare. Un lift care îți aduce mașina chiar la etajul unde locuiești, iar garajul este practic integrat în apartament. Dacă te uiți pe geamul interior poți să-ți admiri autombilul sau să te convingi că este în siguranță.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md