Evenimente magice în luna lui decembrie. Unde poți să-ți petreci timpul frumos în această zi de vineri

evenimente12-920×613
Foto: Unsplash/Anthony Fomin

E sfârșit de săptămână și trebuie să-l petreci frumos. Indiferent de evenimentul ales, mergi cu prietenii sau familia, pentru că amintirile contează.

Dacă nu ești sigur încotro să mergi, echipa #diez îți sare în ajutor. Iată ce evenimente ți-am ales de această dată.

50 la sută reduceri de Moș Niculae în Librăriile Cartier

cartier

Iubitorii de lectură vor avea parte de un mega eveniment vineri, 6 decembrie. Așadar, de Moș Niculae, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău. Librăriile vor avea un program special: de la ora 9.0 până la ora 21.00. Suntem la a șaptea ediție și ultima de acest gen.  Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Orășelul de Crăciun

oraselul de craciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.

Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă.

Fiecare oaspete a „Orăşelului de Сrăciun” va avea parte de distracţii și activități în cele mai bune tradiții ale sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii AICI.

Seară acustică cu MojoZ la C51

mojoz

Dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de muzică bună, atunci ești așteptat la o seară acustică vineri, pe 6 decembrie la C51. Evenimentul începe la 20.00, când se termină decizi tu. Mai multe detalii AICI.

Drink Local Sparkling Party 2019

party

Fii pregătit pentru sărbătorile de iarnă din toate punctele de vedere, dar cel mai important la capitolul ce spumant să ai pe masa de Revelion.

Pe 6 decembrie, în clubul Secret, ești invitat la Drink Local Sparkling Party, eveniment ce se adresează tuturor consumatorilor de spumante și tuturor susținătorilor proiectului Madein.md.

Vei face cunoștință cu toți producătorii locali de spumante, vei degusta spumante din categoria brut, extra brut și dulce, dar vei face și cunoștintă cu noutățile anului 2019 în materie de spumante. Vei degusta atât spumante albe, cât și rosé și roșii. Vei învăța cum se consumă corect un spumant: la ce temperatură, din ce pahare, cu ce bucate și de ce în Republica Moldova avem spumante dar nu șampanie. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Spectacolul „Casa Mare”

casa mare

Tot vineri, poți petrece o seară la teatru. Legendara „Casa Mare” a lui Ion Druță revine pe scena Naționalului de la Chișinău în regia edificatoare a lui Alexandru Cozub. Casa Mare simbolizează colţişorul sufletului unde omul își păstrează ce are mai curat şi mai nobil. Cu o încărcătură profund poetică, capodopera lui Ion Druță are și o linie bogată de subiect, Casa Mare fiind deopotrivă simbol al fericirii şi al deznădejdii. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente