Bentley aminteşte că poate oferi cel mai performant sistem audio de pe piaţă, instalat vreodată într-o maşină de serie

Naim și Bentley, lideri mondiali în sisteme audio și producţia de mașini de lux, sărbătoresc 10 ani de parteneriat, colaborând în dezvoltarea celor mai puternice şi celor mai bune din segment sisteme audio pentru automobile.

Inspirat de tehnologia extraordinară a sistemelor auto, Naim for Bentley oferă, de asemenea, un sunet de calitate ca într-o sală de concerte în sistemele wireless contemporane pentru iubitorii de ascultat muzică acasă.

Foto: autoblog.md

Naim for Bentley oferă cele mai avansate sisteme audio din lume, atât în ​​interiorul celor mai prestigioase autovehicule stradale din lume, cât și pentru ascultătorii de acasă; o căutare neobosită pentru cel mai pur sunet. Pentru audiofilii adevărați, nu există egal. Noul Flying Spur este cel care a primit ultima interpretare a celui mai performant sistem audio de pe piaţă, instalat vreodată într-o maşină de serie.

În cea mai recentă evoluție a produselor și tehnologiei Naim for Bentley, sistemul audio din noul Flying Spur are 21 de boxe care generează în total o putere de 2.200 W și traductoare de bass activ. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub