Angajații Endava vor activa într-un oficiu nou, modern și confortabil

Noul oficiu Endava, care găzduiește toți angajații sub un singur acoperiș, își va deschide oficial ușile în 12 decembrie.

Foto: Endava

Clădirea face parte din categoria A+. Noul sediu corespunde ritmurilor de dezvoltare ale companiei pe piața locală, cu stații de lucru dotate, săli de ședințe și spații prietenoase angajaților, care încurajează interesele și pasiunile acestora: săli de sport, muzică, pentru relaxare, pentru copii, etc.

Conceptul modern reprezintă un model de „junglă urbană”, care conține diverse soluții inovative, fiecare etaj și fiecare sală pentru ședințe are un stil propriu, care se integrează facil în designul general al oficiului.

“Suntem conștienți de faptul că angajații noștri petrec mult timp în oficiu și vrem să le oferim o experiență confortabilă de lucru. Ne dorim ca Endava să rămână în topul celor aflați în căutarea oportunităților de dezvoltare în carieră, din acest motiv, le oferim potențialilor angajați un argument suplimentar - cel mai modern și confortabil oficiu din Republica Moldova”, explică Radu Lazăr, CE Manager Endava Moldova.

Inaugurarea noului oficiu va marca o etapă importantă în procesul de dezvoltare și consolidare a companiei Endava ca lider pe piața IT din Moldova. Acest pas reconfirmă angajamentul companiei de a investi în confortul și dezvoltarea angajaților săi.

Despre Endava

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 18 ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 5.754 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2.03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.


// console.log('no ads situation')