Administrația Națională a Penitenciarelor are un nou șef interimar, după ce Nagacevschi a spus că vor urma demisii la ANP

Vladimir Cojocaru este noul director interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Astăzi, printr-un ordin al ministrului Fadei Nagaceschi, a fost demisă șefa interimară a ANP, Liuba Jignea Suveica, care a revenit la funcția de șefă a Penitenciarului nr.10.

Foto: ANP

Domnul Vladimir Cojocaru a fost desemnat să asigure interimatul funcției de director prin ordinul Ministrului Justiției, până la suplinirea funcției.

Vladimir Cojocaru este exponent al sistemului administrației penitenciare, cu o activitate de aproximativ 11 ani în cadrul sistemului. Pe parcursul activității a demonstrat capacități manageriale, profesionalism, corectitudine și responsabilitate în luarea deciziilor.

Astăzi, ministrul Justiției a declarat că urmează demisii la nivelul conducerii ANP și a Penitenciarului nr.13, pe marginea faptului că Ministerul Justiției nu a fost informat despre un caz de rezonanță cum este cel al elibărării lui Vlad Filat din închisoare.


Pub