Cetățean din Moldova, căutat de autoritățile din Germania, reținut de poliția de frontieră română: Are de executat 10 ani de închisoare

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au reţinut şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenia Republicii Moldova și a României, căutat de autoritățile din Germania pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență.

Foto: I.T.P.F. Iaşi

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a vrut sa intre pe teritoriul Republii Moldova, la data de 3 decembrie curent, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

Polția de frontieră a constatat că bărbatul este căutat de către autorităţile din Germania, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare şi predare sau extrădare, la data de 19 noiembrie 2019.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani pentru săvârşirea de infracţiuni comise cu violenţă, pe teritoriul Germaniei.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Pub