Image-Description
Trudeau, Macron şi Johnson, surprinși bârfindu-l pe Trump la summitul NATO (VIDEO)
Externe 4 decembrie 2019, 12:21 | 1558

Liderii din Canada, Franța și Marea Britanie au fost filmați în timpul unei conversații la Palatul Buckingham în timp ce comentau comportamentul lui președintelui american Donald Trump, informează The New York Times.

În clipul video postat pe internet de Canadian Broadcasting Corporation, premierul canadian Justin Trudeau vorbește despre comportamentul liderului american Donald Trump în prima zi a summitului NATO de la Londra. Președintele SUA a vorbit marți cu reporterii peste două ore, ceea ce l-a uimit pe Trudeau.

"A întârziat că a ținut o conferință de presă de 40 de minute peste program", a spus Justin Trudeau unui mic grup din care făceau parte președintele Franței, Emmanuel Macron, și premierul Marii Britanii, Boris Johnson. Premierul Canadei nu a spus exact la cine se referă în timpul discuției.

"Vezi cum membrilor echipei lui le cade maxilarul la pământ", mai spune la un moment dat Justin Trudeau. Boris Johnson zâmbește și niciunul dintre liderii prezenți al discuție nu realizează că discuția este înregistrată.

Donald Trump a avut o discuție aprinsă cu Emmanuel Macron în privința viziunii liderului american asupra NATO și modul în care a gestionat confictul militar din Siria, în care a fost implicată Turcia. Pentru Trump, întâlnirea cu Macron a fost una dintre puținele momente în care el nu a condus discuția cu un alt lider mondial.

Opinia ta contează. Comentează!