(video) Cinemateca #diez. Cinci desene animate recomandate de reporterul #diez Constantin Topală

costel

Cinemateca #diez e despre filme bune și recomandări din partea oamenilor care iubesc cinematografia. Dar ce facem cu cei care iubesc desenele animate? Indiferent de vârstă, animațiile ne transpun într-o altă lume, una colorată, pură și naivă. Desenele animate ne fac fericiți, din această cauză și le iubim atât de mult.

Așadar, pentru iubitorii filmelor animate, reporterul #diez Constantin Topală vine cu cinci recomandări. De ce anume Constantin? Pentru că noi credem că el este persoana care le-a vizionat pe toate și pentru că întotdeauna apelăm la el când vrem să vedem ceva frumos.

„În animații găsești tot ceea ce găsești în filme, doar că aici totul e mai frumos. E o realitate înfrumusețată”, spune Constantin.

Ooops! Noah is Gone…

Comentariu: Un desen animat pentru întreaga familie. Animația spune istoria unor animale care construiesc case foarte bine, dar care sunt nevoite, împreună cu restul animalelor, să se salveze de marele potop. În desenul animat un tată și fiul acestuia încearcă să ajungă cu orice preț pe Arca lui Noe.

Big Hero 6

Comentariu: Un film foarte bun despre un tânăr geniu din Asia. Chiar dacă are multă acțiune, aici găsești și scene emoționante care vin să ne amintească despre adevăratele valori ale prieteniei și familiei.

A Christmas Carol

Comentariu: Este un desene animat despre Crăciun și magia acestor sărbători. Mesajul este unul foarte puternic, iar istoria și felul în care a fost redată adaugă realism acestui film animat.

Bee movie

Comentariu: Acest desen animat arată cât de important este tot circuitul în natură și cum trebuie să conlucreze oamenii cu animalele, insectele și natura.

Nine

Comentariu: Este un film animat despre perioada postapocaliptică, atunci când oamenii au fost omorâți tot de ceea ce au creat. Iar finalul acestui film animat este unul care poate fi interpretat de fiecare persoană într-un mod diferit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Stela Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente