Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi joi, 5 decembrie

pexels-photo-619949-920×613

E început de iarnă și mijloc de săptămână. Chiar dacă afară e frig și posomorât, echipa #diez ți-a pregătit câteva evenimente care îți vor aduce buna dispoziție.

# Orășelul de Crăciun

Orasellul de craciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Vezi mai multe detalii AICI.

# Expoziția World Press Photo la Chișinău, ediția 2019

Photo shop

Chișinăul va găzdui pentru a treia oară expoziția „Internațional World Press Photo”, ediția 2019, cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial. Expoziția reunește cele mai bune 140 de fotografii realizate în anul 2018. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) cu suportul Regatului Țărilor de Jos. Publicul larg este invitat să descopere istoriile din spatele celor 140 de fotografii la Muzeul Național de Istorie, începând cu data de 23 noiembrie și până pe 12 decembrie 2019. Vezi mai multe detalii AICI.

# Festivalul Voluntarilor, ediția a XVI-a

voluntari

Timp de patru luni, au fost colectate sute de istorii și activități de voluntariat din întreaga republică. Voluntari, organizați, consilii locale de tineret și jurnaliști, care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019, au aplicat la concursul din cadrul „Festivalului Voluntarilor 2019”. Gala de decernare va avea loc mâine la Digital Park. Vezi mai multe detalii AICI.

# Artcor Urban Conference

Artcor Urban Conference

Artcor Urban Conference este un eveniment scopul căruia este abordarea temei patrimoniului local. În cadrul conferinței, împreună cu speakerii invitați din Italia, Rusia și Moldova, veți afla despre rolul patrimoniului în viața noastră cotidiană, conservarea lui, despre cum o fac alții și veți încerca să identificați oportunități de valorificare a acestuia. Pentru înregistrare accesați acest link.

# Regatul de gheață II

ob_79aeab_11729-wskzmrxbcqnh05dh

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-și salva regatul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente