‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAsociațiile din sectorul de producere a cărnii solicită reexaminarea aplicării TVA

Asociațiile din sectorul de producere a cărnii solicită reexaminarea aplicării TVA

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Un grup de asociații de profil din sectorul de producere a cărnii au avut o întrevedere cu ministrul Agriculturii, Ion Perju. Aceștia au solicitat reexaminarea deficiențelor sistemului actual de impozitare și acceptarea propunerile privind aplicarea taxei pe valoare adăugată.

Astfel, reprezentanții asociațiilor de profil au comunicat că, au realizat un studiu în care este descris detaliat problema TVA-ului actual și impactul acestuia asupra competitivității sectorului de producere și procesare a cărnii, inclusiv, au evidențiat constrângerile, dar și au identificat potențiale soluții.

La ședință au mai participat și reprezentanți ai Ministerului Finanțelor și ai Asociației Patronale a Avicultorilor, Asociației producătorilor de Carne de Porc, Uniunii Producătorilor din Industria avicolă, Patronatul Întreprinderilor Industriei Prelucrătoare de Carne.

Ministrul Ion Perju a comunicat celor prezenți că, în perioada imediat următoare vor fi identificate cele mai eficiente soluții pe termen scurt, dar și pe termen lung.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›