(video) Spofec adaugă noului Rolls-Royce Phantom alţi 114 CP şi îl pune pe roţi cu jante de 24 de inci

Spofec, divizia grupului german Novitec, care se ocupă doar de modificarea automobilelor mărcii Rolls-Royce, a pus mâna în sfârşit şi pe noul Phantom.

Astfel, acesta devine al doilea program de tuning complex, de origine germană, oferit pentru limuzina de lux după cel arătat de Mansory în 2018 la Salonul Auto de la Geneva.

Foto: autoblog.md

Care este deci oferta Spofec pentru clienţii interesaţi? În primul rând se propune spre instalare pe maşină, prin înlocuirea părţilor originale, a unui nou kit exterior cu elemente aerodinamic eficiente testate. Se menţionează că toate sunt confecţionate din compozit de carbon pentru a asigura o potrivire perfectă și o calitate a suprafeței, precum și o vopsire optimă.

Partea frontală a maşinii a adoptat o bară de protecţie nouă în totalitate. Designul său sofisticat cu spoiler integrat conferă Phantom-ului un chip și mai izbitor. Mai mult, formele sale contribui la reducerea ridicării punții din față la viteze mari. Citeşte continuarea articolului şi admiră maşina într-o galerie foto, pe AutoBlog.MD


Pub