08:47:22 16.04.2024
Stiri

Cum comentează Igor Munteanu scenariul avansat în spațiul public, potrivit căruia PAS și PPDA ar putea să fuzioneze, iar dânsul - să-i ia locul lui Andrei Năstase

Politică 03.12.2019 15:08 Vizualizări2977 Autor: Ziarul National
Cum comentează Igor Munteanu scenariul avansat în spațiul public, potrivit căruia PAS și PPDA ar putea să fuzioneze, iar dânsul - să-i ia locul lui Andrei Năstase jurnal.md


Deputatul PPDA, Igor Munteanu, califică drept „fake news” informațiile lansate în spațiul public de analistul politic de la București, Cristian Hrițuc, potrivit cărora Partidul Popular European ar insista ca PAS și PPDA să fuzioneze, iar Andrei Năstase - să fie înlăturat din această construcție politică.

„De această dată, fermele de troli de pe o platformă finanțată din banii contribuabililor români au lansat noi torpile. E vorba de lansarea unui subiect de guerillă info în baza unor așa-zise „discuții pe culoarele PPE”, „surse neidentificate”, „vorbe la nivel înalt” și alte gulașuri informaționale care susține, în opinia lor, că „se așteaptă mari meta-fuziuni pe eșichierul blocului ACUM”.

Nu contează că nu există nicio boabă de adevăr în povestea inventată, contează că „fake-ul” se multiplică, e preluat și nu cere consumatorului de știri decât să caște gura și să consume otrava. Un analist, al cărui nume pe moment ne scapă, de la București moare de grija altora și lansează, fără mult har, un fake care lovește nume publice cu voiciunea unui recrut. Un recrut la ferma trollilor angajați de oligarhi care reînvie, inclusiv pentru că trolli își doresc din nou stăpâni generoși. Un proverb din bătrâni spune: dacă prostia ar durea, mulți s-ar tăvăli pe drum în chinuri cumplite”, a comentat Munteanu pe pagina sa de Facebook.

De menționat că fostul consilier al președintelui Traina Băsescu, Cristian Hrițuc, a scris astăzi pe aceeași rețea de socializare că Maia Sandu ar urma să conducă partidul format după fuziunea PAS și PPDA. De asemenea, aceasta a adăugat că Igor Munteanu ar urma să fie al doilea om din noua formațiune politică, iar Andrei Năstase - înlăturat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md