/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Info Trafic: În capitală, pe alocuri s-a format ghețuș! Cum se circulă

missing
03 decembrie 2019, ora 09:30

Primii fulgi care au căzut aseară au adus și primele probleme în trafic. Potrivit Serviciului Info Trafic, în capitală s-a format pe alocuri ghețuș atât pe trotuare, cât și pe carosabil.

Astfel, se circulă cu dificultate, iar de dimineață au fost înregistrate deja două accidente rutiere. Primul accident a avut loc înainte de ora 08:00 la intersecția străzilor Ismail – Uzinelor – Vadul lui Vodă.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, un accident rutier s-a produs și la intersecția străzilor Dacia și Independenței. Din această cauză, în zonă s-a circulat mai greu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram