(foto) Premieră: Noua ediţie limitată Bugatti Chiron Noire

„La Voiture Noire”, mașina neagră, a fost o versiune specială a modelului Type 57 SC Atlantic creat de Jean Bugatti – cea mai cunoscută și cea mai frumoasă mașină din lume.

Doar patru au fost construite între 1936 și 1938, dar mașina neagră a dispărut la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Dacă s-ar găsi vreodată, ar fi probabil cea mai scumpă și mai valoroasă mașină din lume.

Foto: autoblog.md

În martie 2019, designerul-şef Bugatti Achim Anscheidt a arătat lumii reinterpretarea modernă a „La Voiture Noire”, aducând acest automobil special într-o nouă formă, una a secolului XXI. Interpretarea modernă a coupeului a fost creată un ultimate Gran Tourismo pentru pasionații de Bugatti. Acest exemplar unic demonstrează încă o dată că Bugatti face cele mai puternice, luxoase și exclusiviste mașini hiper sport din lume.

Interesul pentru acest vehicul cu forma sa unică a fost enorm de atunci. Iar pentru a-l satisface într-o oarecare măsură, Bugatti a decis să pună la dispoziţia clienţilor o nouă ediţie limitată de maşini, disponibilă în două versiuni, care face o referire la acest automobil unic: în stil sportiv „Chiron Noire Sportive” și cu accent pe eleganță „Chiron Noire Élégance”. Află prin ce se deosebesc şi cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD


Pub