„Punct și de la capăt”: Mâine va avea loc prima ședință de rejudecare a dosarului în care Gheorghe Petic a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Gheorghe Petic a anunțat că mâine, la Judecătoria Orhei, are loc prima ședință în cadrul rejudecării dosarului în care acest a fost condamant la trei ani și jumătate de închisoare, pe o cauză de viol.

Foto: UNIMEDIA

„Am eu multă rabdare, dar și răbdarea asta are o limită. Și încă ceva, eu am dreptul la ultima luptă, cu cea a mafiei judecătorilor și procurorilor corupți, lași, falși, fățarnici, mizerabili, asta am văzut în ochii lor în cele 78 de ședințe de judecată. În rest, mâine, la 11.30, la Judecătoria Orhei”, a scris Gheorghe Petic pe Facebook.

Gheorghe Petic a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de viol. Ulterior, în iulie curent, după 9 luni de închisoare, Gheorghe Petic a fost eliberat, cu interdicția de a părăsi țara.

Gherghe Petic este fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări în care ar fi implicați responsabili din Poliția de Frontieră din Republica Moldova și România. Petic a candidat în octombrie la funcția de primar al orașului Ungheni, din partea Blocului ACUM.

La scurt timp, după deschiderea primului dosar, un nou dosar a fost deschis pe numele lui Petic, unde acesta este cercetat pentru huliganism. Petic se declară nevinovat în ambele dosare.

Gheorghe Petic / Sursa:Facebook


Pub