/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un microbuz a ajuns într-un stâlp, după ce s-a ciocnit cu o mașină, la Tomai. Mai multe case, dar și grădinița au rămas fără curent

missing
02 decembrie 2019, ora 11:12

Mai multe case din satul Tomai, Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia, dar și grădinița din localitate au rămas astăzi fără curent electric. Asta după ce un microbuz a ajuns într-un stâlp de electricitate, în urma impactului cu o altă mașină.

Accidentul s-a produs în această dimineață. Potrivit poliției, șoferul mașinii, a pierdut controlul asupra volanului, și s-a ciocnit cu microbuzul Mercedes.

În urma impactului, microbuzul a ajuns în stâlpul de electricitate. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. În schimb, mai multe linii de electricitate au fost rupte, iar mai multe case și grădinița din localitate au rămas fără lumină.

În aceste momente, se lucrează la reconectarea caselor și grădiniței la curentul electric. Cazul este investigat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram