image
Sursa foto: foto simbol

O fetiță de 10 ani a fost mușcată de delfini: „Am crezut că va muri acolo!”

Lexi Yeo, o fetiță britanică în vârstă de 10 ani, a fost mușcată de doi delfini nervoși. Totul s-a întâmplat în ceea ce părinții fetei au vrut să fie o vacanță de vis în stațiunea Cancun, din Mexic.

Fata a intrat să înoate cu mamiferele marine, știut fiind faptul că acestea sunt prietenoase și jucăușe. Numai că, de această dată, doi delfini parcă au înebunit și au atacat-o pe micuță, mușcând-o și provocându-i multe zgârieturi și răni adânci, a notat The Sun.

Laura Yeo, 40 de ani, mama fetei, a povestit că a asistat la atacul animalelor, care au vrut s-o tragă pe fată sub apă. Animalele au trântit-o de colo colo, au mușcat-o și n-au ascultat ordinele disperate ale personalului care se ocupa de delfini, care le cerea să înceteze.

Un dresor a reușit să o tragă în ultimul moment pe fată și s-o salveze de animalele furioase. Lexi s-a ales cu mușcături, cu vânătăi, cu răni adânci.

Specialiștii au spus că de vină pentru acest atac neașteptat ar fi fost apa agitată. O altă posibilă explicație ar fi apariția în zonă a unui mascul care nu trebuia să fie în zonă, care le-ar fi agitat pe cele două femele care au atacat copila. Laura, mama fetei, care a plătit 7.000 de lire sterline pentru vacanța la Cancun, a spus îngrozită.

„A fost groaznic. Am crezut că va muri acolo! N-am primit nimic de la firma de turism care a organizat excursia, nici măcar flori sau un ursuleț de pluș pentru Lexi! Și mai îngrijorător este faptul că delfinii sunt lăsați în continuare să înoate alături de turiști”, a spus Laura Yeo. Atacurile delfinilor asupra oamenilor sunt foarte rare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: