(video) Star Wars, Regatul de gheață și alte premiere ale lunii decembrie în rețeaua de cinematografe Patria

069b3dc9-0bc2-51e9-a363-71f959845e64

Rețeaua de cinematografe Patria v-a pregătit o serie de filme și desene animate pe care să le savurați la o cupă mare de popcorn. Luați-vă prietenii sau rudele și faceți o vizită de două ore la una dintre cinematografele Patria din Chișinău.

# 28 noiembrie, La cuțite

Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jonglează printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului. Cu o distribuție de elită formată din Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell, filmul „Misterul crimei de la conac” este o enigmă captivantă, plină de umor și intrigă, menită să ţină spectatorul în suspans până la final.

2

# 28 noiembrie, Regatul de gheață II

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-și salva regatul.

23

# 5 decembrie, O nouă poveste de Crăciun

Kate (Emilia Clarke) bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Însă, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima și… trebuie să crezi. Emilia Clarke (Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh și Emma Thompson sunt protagoniștii comediei romantice „O nouă poveste de Crăciun”, în regia lui Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids), inspirată de melodia lui George Michael, după un scenariu de Emma Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby), laureată cu Oscar, și Bryony Kimmings. „O nouă poveste de Crăciun” are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică dulce-amăruie care îi dă și titlul. Filmul va lansa în premieră material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

# 5 decembrie, Motherless Brooklyn

Plasată în New Yorkul anilor ’50, acțiunea filmului urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), care încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

# 12 decembrie, Jumanji: Nivelul următor

În „Jumanji: Nivelul următor” jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

# 19 decembrie, Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar, lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. Însă, el se împiedică de fortăreață secretă, unde se…

# 19 decembrie, Polițistul din Rubleovka: Anarhia de revelion 2

poster_4fc029d121

Se apropie noul an, iar departamentul de poliție al lui Barvikha intenționează să îl sărbătorească în afara orașului, în compania caldă a vechilor prieteni și colegi. Dar circumstanțele neprevăzute, în persoana criminalilor care au jefuit o mare companie de bijuterii, au pus vacanța în pericol. Va putea poliția din Rubleovka să returneze pietrele furate în valoare de milioane de dolari și să își salveze vacanța înainte de miezul nopții?

# 19 decembrie, Star Wars: Skywalker – Ascensiunea

Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente