/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Poliția trage alarma! În doar șase zile, în capitală s-au produs peste 350 de accidente rutiere

missing
01 decembrie 2019, ora 07:21

Peste 350 de accidente rutiere s-au produs în perioada 24-29 noiembrie curent în capitală. În urma acestora, 31 de persoane au avut de suferit. Polițiștii spun că imprudența șoferilor și condițiile meteo nefavorabile reprezintă principalele cauze.

„Accidentele rutiere s-au produs în urma căderilor de lapoviță şi persistenței ceţii și au fost provocate de neatenția și imprudența șoferilor. În  zilele de joi și vineri au fost înregistrate între 78 și 84 de accidente rutiere în doar în 24 de ore”, spun oamenii legii.

În acest sens, Poliția capitalei vine cu următoarele recomandări:

-Cetățenii trebuie să manifeste maximă prudență în trafic și să respecte regulile de circulație rutieră.

-Conducătorii auto trebuie să manifeste atenţie sporită în legătură cu reducerea vizibilității prin aburirea parbrizului si a geamurilor laterale ale autoturismului.

-Neluarea măsurilor de dezaburire a acestora, poate duce la împiedicarea aprecierii distanței și vitezei mașinii care vine din sens opus sau de pe un drum adiacent şi poate reprezenta una dintre cauzele care duce la favorizarea comiterii accidentului rutier.

-Șoferii trebuie să conducă prudent şi să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic și să se asigure temeinic înaintea efectuării oricărei manevre rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram