‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMinisterul Agriculturii ar putea reveni în sediul vechi

Ministerul Agriculturii ar putea reveni în sediul vechi

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului ar putea reveni în sediul vechi, cel de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Anunţul a fost făcut de preşedintele Igor Dodon la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare.

„Faptul că clădirea Ministerului Agriculturii a fost eliberată de agricultori este un lucru incorect. Împreună cu prim-ministru am discutat zilele trecute și o să facem tot posibilul ca Ministerul Agriculturii să revină acolo unde îi este locul, în centrul Chișinăului, alături de Președinție”, a declarat Igor Dodon.

Ministerul Agriculturii a activat în clădirea de pe Bulevardul Ştefan cel Mare până în 2017. Odată cu comasarea ministerelor, instituţia a trecut într-un alt sediu, din strada Constantin Tănase. Clădirea de pe principalul bulevard al Capitalei urma să găzduiască cele cinci judecătorii de sector din Chişinău. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. Ministrul Agriculturii, Ion Perju, spune că acum acolo vor fi nu doar birourile ministerului, ci şi cele ale agenţiilor şi instituţiilor din agricultură.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›