Cavcaliuc îl propune pe Voronin președinte la Bunicii Grijulii

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, îi propune ex-președintelui țării Vladimir Voronin, funcția de președinte al asociației „Bunicii Gijulii”. Asta după ce ultimul l-a luat peste picior, în cadrul unei emisiuni la N4.

Foto: facebook.com/cavcaliuc.gheorghe.md

Referindu-se la Ministerul Afacerilor Interne și mai mulți șefi din cadrul instituției, Vladimir Voronin a declarat: „În funcţia de ministrul de Interne în câteva luni de zile, să vrei să fii tu nu ştiu cu câte stele în toată fruntea şi în tot capul şi peste tot, nu faci nimic. Şi acolo este nevoie de o revoluţie, nu numai la Procuratura Generală. Toţi aceştia care la vârsta de 33 de ani au un iconostas mai mare ca la Brejnev, de ordine şi medalii. L-aţi văzut pe Cavcaliuc, nu-i ajung bumbi la pidjac să pună znacioacele celea acolo”.

Fostul șef adjunct al IGP nu a întârziat să vină cu o reacție: „Sunt onorat că, așa personalitate ca dl Vladimir Voronin știe și vorbește despre Gheorghe Cavcaliuc, doar că, am unele concretizări! Toate aceste decorații au fost ca înaltă apreciere pentru profesionalism, curaj și risc profesional, fie că am reținut infractori deosebiți de periculoși, am descoperit crime fără precedent în țară și peste hotare, sau, cu prețul propriei vieți, am salvat viața mai multor persoane, unul din cazuri fiind cînd 3 persoane, printre care și o minoră, erau ostaticii unui criminal înarmat, într-un apartament de pe str. Saharova 10 din mun. Chișinău, în anul 2009. I-aș aminti D-lui Voronin că, chiar dumnealui, atunci când aveam doar 26 ani, m-a decorat cu o înaltă distincție de stat ,,Credință Patriei”, ca apreciere înaltă pentru descoperirea unor crime fără precedent în Republica Moldova și în Uniunea Europeană, fiind cel mai tânăr conducător din MAI în acea perioadă, decorat de Președintele țării”.

Gheorghe Cavcaliuc a venit și cu o propunere pentru fostul șef al statului: „Cu respect profund către dl Vladimir Voronin și în calitate de fondator al A.O. “BUNICII GRIJULII”, vin cu un apel să-l alegem în funcția de conducere a Bunicilor Grijulii din întreaga țară. Consider că, înțelepciunea și experiența sa vor aduce plus valoare societății noastre prin acceptarea propunerii mele”.

Reacția ljui Gheorghe Cavcaliuc / Sursa:facebook.com/cavcaliuc.gheorghe.md
Reacția lui Gheorghe Cavcaliuc / Sursa:facebook.com/cavcaliuc.gheorghe.md


Pub