Rosian Vasiloi și-a dat demisia din funcția de șef al Poliției de Frontieră
Social 29 noiembrie 2019, 23:56 | 3604

Seful Politiei de Frontiera Rosian Vasiloi pleaca din functie. Intr-o postare pe internet, Vasiloi scrie ca a decis sa se retraga dupa ”mai multe presiuni”, despre care l-a anuntat si pe ministrul de Interne, Pavel Voicu.

Numit șef la Poliția de Frontieră în timpul Guvernului Sandu, Rosian Vasiloi a precizat în mesajul său că în activitatea de șef al instituției s-a condus de câteva reguli bazate pe corectitudine, responsabilitate și punctualitate, optimism și multă încredere, însă ”în viață are anumite linii roșii, peste care nu-și permite să treacă.

Vasiloi scrie că va lua o pauză şi va acorda mai mul timp familiei, dar ori cum rămâne parte a echipei. El i-a recomandat ministrului Pavel Voicu să numească în funcția de șef al Poliției de Frontieră un om integru, profesionist, sa nu admită numirea unei persoane din afară.

Amintim că Rosian Vasiloi a preluat funcţia de șef al Poliției de Frontieră în luna iulie, la propunerea ministrului de atunci al Afacerilor Interne, Andrei Năstase. Anterior, Rosian Vasiloi a participat la mai multe manifestații ale Blocului ACUM și a fost expert pe politici de securitate la IDIS - Viitorul. În 2012, a fost numit șef-adjunct al Poliției de Frontieră de către fostul ministru Dorin Recean, însă a demisionat un an mai târziu. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie