(video) Cocktail Masterclass „BARMANIA” continuă. Barmanii din țară sunt invitați să participe gratuit la training

6

Aproape 70 de barmani au participat până acum la Cocktail Masterclass „BARMANIA”. În cadrul trainingurilor, cunoscutul barman Dmitry Poli a povestit care sunt ultimele tendințe din lumea cocteilurilor, iar participanții au avut posibilitatea să aplice în practică cunoștințele acumulate.

Vlad Radcenco, care activează în calitate de barman într-un local din Bălți, a menționat că orașele din Moldova au nevoie de astfel de proiecte: „Mi-a plăcut mult master class-ul care s-a desfășurat în orașul nostru. Dimitry Poli este tare minunat și un adevărat profesionist în domeniul bartending-ului. Ne-a povestit în detalii unele aspecte mai puțin cunoscute din istoria cocteilurilor, ceea ce cu adevărat ne-a impresionat. Nouă ne lipesc astfel de evenimente ce ne pot dezvolta. Suntem deschiși și participăm la ele cu mare drag. Un mare mulțumesc celor care au venit cu acestă inițiativă de a organiza acest proiect! Îi îndemn pe toți doritorii, care au ocazia să participe la master class-ul Barmania, să se înregistreze.”

2

7

4

Președintele Asociației Naționale a Restaurantelor, Aneta Zasavițchi, a declarat că master class-ul s-a bucurat de popularitate, iar acest lucru denotă faptul că organizarea activităților de instruire pentru personal este indispensabilă. „Ne bucură, în primul rând, receptivitatea proprietarilor de localuri, care ne-au susținut în organizarea acestor traininguri, dar și faptul că participanții au fost foarte activi. Cafenelele și restaurantele din țară au un potențial foarte mare, iar dezvoltarea sectorului va permite atragerea clienților la nivel local și va contribui la îmbunătățirea turismului”, a menționat Aneta Zasavițchi.

Cocktail Masterclass „BARMANIA” se va desfășura în mai multe orașe din țară până la finalul anului 2019. Următoarele traininguri se vor desfășura în următoarele locații:

# Comrat – 5 decembrie, restaurantul Boulevard CafeBa;
# Orhei – 12 decembrie, restaurantul Select Lounge;
# Edineț – 13 decembrie, restaurantul BomonD;
# Tiraspol – 20 decembrie, restaurantul Toscana.

Mai multe detalii despre master class puteți afla printr-un e-mail la adresa electronică [email protected], sau la numărul de telefon 068 666 333.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente