/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Sexy-calendarul Putin din 2020: Liderul de la Kremlin a mers pe o variantă cuminte, fără fotografii topless

missing
29 noiembrie 2019, ora 23:08

A devenit deja o modă în Rusia să se lanseze în această perioadă sexy-calendarul lui Vladimir Putin. Dacă în anii trecuți am avut ocazia să vedem un președinte macho, anul acesta liderul de la Kremlin a mers pe o variantă cuminte și a pozat îmbrăcat. 

Fără poze topless; președintele rus este îmbrăcat la costum și cravată în toate fotografiile. Calendarele îl arată pe Putin în mai multe ipostaze: într-una din imagini stă de vorbă la telefon, în alta ţine în braţe un leopard, în timp ce altă pagină de calendar îl arată adâncit într-o conversaţie cu preşedintele american Donald Trump.

Mesajul pe care îl transmite calendarul este clar, în ciuda sancțiunilor comunității internaționale împotriva Rusiei. Îl vedem pe Putin în ipostaze deja cunoscute, dar și în unele surpriză, potrivit tabu.ro.

Lansarea calendarelor 2020 are loc la sfârșitul unui an de triumfuri diplomatice pentru Putin. Cel mai recent este acela în care el a încheiat un acord cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a trasa jocul final în războiul civil sirian. De asemenea, el a primit vizita președintelui venezuelean Nicolas Maduro, al cărui regim încalcă drepturilor omului. Și, desigur, Putin a sărbătorit 20 de ani de când ocupă cea mai înaltă funcție din Rusia.

Fotografiile le puteți vedea AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram