Deputatul Chiril Moțpan cere acte confirmative de la Procuratură, dacă a fost interceptat

30 noiembrie 2019, ora 11:55

Deputatul Bolului ACUM Chiril Moțpan a făcut o interpelare în adresa fostului procuror general interimar Dumitru Robu, căruia i-a solicitat să-l informeze dacă a fost supus măsurii speciale de investigații, inclusiv interceptării.

Chiril Moțpan cere să-i fie prezentat procesul-verbal privind efectuarea măsurii speciale de investigații și ordonanța procurorului cu privire la legalitatea măsurii efectuate.

„Rog să fiu informat despre aceasta și solicit respectuos examinarea demersului în regim prioritar și prezentarea răspunsului în termenul cel mai scurt posibil”, a cerut Moțpan.

Deputatul nu anunță pe ce dată a depus demersul la Procuratura Generală.

Chiril Moțpan a prezentat anterior mai multe documente care ar arăta că jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, dar și reprezentanți ai Blocului ACUM au fost interceptați în perioada guvernării democrate.

/DOC/ Scandalul interceptărilor 2: Lista persoanelor care au fost urmărite la indicația fostei conduceri a MAI-ului, potrivit lui Moțpan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram