image
Sursa foto: Twitter

Poliția din Dubai are cea mai impresionantă flotă din lume, dar anunță adăugări spectaculoase

Poliția din Dubai are o flotă impresionantă de supercar-uri care acționează drept mașini de poliție, iar recent a anunțat că va face câteva adăugări interesante.

Actuala flotă conține un Porsche 918 Spyder, un Bugatti Veyron, un Aston Martin One-77, un Ford Mustang modificat, un Lamborghini Aventador, un Audi R8 și chiar un Renault Twizy, informează MSN.com, citat de Digi24.

Pe contul de Twitter al instituției a fost publicată recent o fotografie cu cel mai nou model Tesla, Cybertruck, colantat în culorile Poliției din Dubai purtate de toate modelele de mai sus.

Deși în postare se menționează că Tesla Cybertruck se va alătura flotei din 2020, acest lucru este greu de crezut, întrucât producția modelului va începe la finalul anului 2021, iar variantele de tot vor ieși de pe linia de producția abia spre sfârșitul lui 2022.

Într-un interviu acordat publicației Arabian Business, șeful poliției din Dubai a dezvăluit că modelul Tesla Cybertruck va servi drept mașină de patrulă în zonele populate de turiști. Nu se știe exact ce versiune va fi livrată în Dubai, însă cel mai probabil va fi exemplarul de top, care costă 70.000 de dolari și realizează sprintul 0-100 km/oră în 2,9 secunde, oferind o autonomie maximă de 800 de kilometri.

Anunțul privind comanda modelului Tesla Cybertruck a fost făcut la câteva zile după ce poliția din Dubai a anunțat o nouă adăugare: un Mercedes-AMG GT 63 S. Acest model este echipat cu un motor V8 twin-turbo cu transmisie automata, are 639 de cai putere si un cuplu maxim de 900 Nm, și realizează sprintul de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde, având o viteza maximă limitata la 315 km/h.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: