(video) Mercedes-Benz anunţă despre producţia a jumătate de milion de sedanuri S-Class W222

Sărbătoare la Mercedes-Benz. Acum câteva ore, sedanul cu numărul 500.000 din generația curentă S-Class a părăsit linia de producţie a uzinei din Sindelfingen. Vârful de gamă actual este produs pentru piața globală din 2013 în exclusivitate pe această platformă germană.

Până când va apărea noua generaţie, în aproximativ un an de zile, producţia totală de W222 o va depăşi pe cea a W221, care la fel a trecut de puţin peste 500.000 de exemplare.

Foto: autoblog.md

Producția de S-Class se caracterizează în prezent prin tehnologii digitale multiple: transmiterea de date prin metode de ultimă generație și cele mai recente soluții hardware facilitează munca fără nici o hârtie, de exemplu. Angajații află despre domeniul de aplicare al specificațiilor fiecărui vehicul prin intermediul unui ecran. Dispozitivele mobile îi asistă în fiecare dintre etapele individuale de lucru.

Fiecare vehicul poate fi amplasat cu precizie, în orice moment, într-o reprezentare virtuală a fabricii. De asemenea, clienții beneficiază de acest lucru: cu serviciul „Digital Anticipation” pot urmări starea de producție a vehiculului lor online. Află mai multe detalii interesante şi vezi cum se produce modelul, pe AutoBlog.MD


Pub