Record pentru Mercedes-Benz! Au fost produse şi livrate 55555 de autobuze Citaro

În paralel cu marcarea de către Mercedes-Benz a producţiei a jumătate de milion de S-Class-uri W222, şi cei de la Daimler Buses au un motiv de bucurie. La fel acum câteva ore a fost livrat exemplarul 55.555 de autobuz urban din seria de succes Citaro!

Vehiculul aniversar este un eCitaro electric, care va fi exploatat de compania suedeză Bergkvarabuss AB în oraşul-port Trelleborg.

Foto: autoblog.md

Autobuzul aniversar face parte dintr-o comandă de zece autobuze eCitaro pentru utilizare în orașul-port Trelleborg din sudul Suediei. Este şi a doua comandă de eCitaro făcută de Bergkvarabuss AB. Compania de autobuze cu sediul în Kalmar, pe coasta baltică a sudului Suediei, este activă şi pune la dispoziţie călătorii cu autobuzul de orice fel, fie că le foloseşte drept autobuze școlare, fie pe linii cu servicii regulate sau pe rute interurbane.

Bergkvarabuss AB operează şi cu autobuze de transfer pentru pasagerii navelor de croazieră în orașele portuare. Compania are peste 30 de locații în Suedia, Danemarca și Germania și are o flotă de peste 1.000 de autobuze, devenind astfel cea mai mare companie de autobuze cu capital privat din toată Europa. Află cu ce este dotat exemplarul aniversar, dar şi mai multe detalii despre istoria modelului, pe AutoBlog.MD


Pub