(video) Vindeau droguri în preajma cluburilor de noapte. Patru bărbați, reținuți

Patru bărbați au fost reținuți de oamenii legii pentru trafic ilicit de droguri în proporții deosebit de mari. Ei sunt suspectați că vindeau droguri în preajma localurilor de noapte, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii.

Foto: INI IGP

Procurorii, în colaborare cu angajații Direcției antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, au documentat un grup de patru persoane, bănuiți de trafic ilicit de droguri în proporții deosebit de mari, în capitală.

Oamenii legii au urmărit gruparea pe parcursul lunii octombrie, timp în care au acumulat probe în privința a trei persoane care, în zilele de week-end, vindeau droguri de tip pastile Ecstasy și marijuana în preajma cluburilor de noapte. În tot acest timp, polițiștii au făcut niște achiziții de cotrol de la suspecți.

Drept rezultat, oamenii legii au reținut în sectorul Râșcani al capitalei o persoană asupra căreia au fost depistate 300 grame de marijuana, iar într-o suburbie a capitalei au fost reținute alte două persoane. În urma perchezițiilor efectuate în mașina și la domiciliul unuia dintre suspecți, oamenii legii au depistat și ridicat 300 pastile Ecstasy.

În urma măsurilor de investigație, s-a stabilit faptul că pastilele Ecstasy au fost introduse în țară prin cale de contrabandă din Olanda, iar marijuana a fost crescută în condiții de seră. Valoare drogurilor ridicate se estimează la 120.000 lei.

În acest caz, toți cei patru bărbați din Chișinău, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, au fost plasați în arest și riscă închisoare de la 7 la 15 ani.D


Pub