Agresorul minorei din Călărași a fost reținut și riscă până la șapte ani de închisoare

Tânărul din Călărași, care a bătut cu bestialitate o minoră de 14 ani din aceeași localitate pentru că aceasta ar fi furat o pereche de adidași, a fost reținut de polițiști pentru 72 de ore.

Foto: Chișinău Fail

Audiat de polițiști, tânărul de 21 de ani, locuitor al satului Săseni, și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat polițiștilor că fapta a avut loc acum două săptămâni.

În temeiul bănuielii rezonabile de comitere a ilegalității, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, urmând a fi audiați și martorii prezenți la fața locului.

Atât minoră, cât și mama acesteia au beneficiat de consiliere psihologică primară din partea psihologului.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism agravat, iar suspectul riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani.

UNIMEDIA amintește că o minoră a fost lovită fără milă cu pumnii, picioarele și chiar cu ghetele în care era încălțată de către un tânăr care o învinuia că le-ar fi furat.

În tot acest timp, mai multe persoane, printre care și un minor, au asistat la aceste scene și chiar au filmat actele de violență. Imaginile au apărut într-un grup, pe o rețea de socializare. Incidentul s-a produs în localitatea Săseni, Călărași.


Pub