/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

O tânără din Strășeni, trimisă în judecată, după ce a amenințat cu moartea o jurnalistă

missing
29 noiembrie 2019, ora 10:00

Procurorii au expediat în instanța de judecată dosarul de învinuire a unei tinere de 20 de ani din Strășeni, care ar fi amenințat cu moartea o jurnalistă de televiziune din Chișinău, după ce aceasta a reflectat în presă un caz de omor de care este învinuit prietenul ei. 

Potrivit procurorilor, tânăra i-ar fi trimis reclamantei mai multe mesaje de pe diverse conturi de Facebook, în 2018, timp de jumătate de an. Victima s-a plâns la poliție, iar Direcția Generală de Urmărire Penală a Inspectoratului General al Poliției, a pornit urmărirea penală în februarie 2018.

Dacă vinovăția îi va fi demonstrată, tânăra riscă amendă de până la 37.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 3 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram