Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 NOIEMBRIE 2019. FECIOARELE SE POT ÎMPĂCA CU UN FOST PARTENER

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de un context foarte favorabil carierei lor și chiar ascensiunii profesionale. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la ceea ce se petrece în jurul lor, la ce propuneri primesc, pentru că poate fi vorba de o nouă direcție, de schimbarea unui statut, iar cei mai avantajați sunt cei care au deja un bagaj profesional îm spate și mai puțin cei care se află la începutul carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și întări niște convingeri de viață în urma unui dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Apropierea (dialogul) de o persoană cu statut important, implicarea într-un context profesional nou, le poate aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a se face remarcați și, implicit, de a primi o ofertă care să le îmbunătățească veniturile sau care să le aducă dezvoltare în direcția dorită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic demararea sau consolidarea unui proiect personal.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să-și pună ordine în idei, în gânduri, mai ales într-o direcție profesională sau materială. Nativii pot ajunge la un consens cu partenerii de afaceri, colegii, colaboratorii sau chiar partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce momente relaxante și dialoguri plăcute cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi ușor tensionați, reticenți și neîncrezători într-o situație care vizează fie viața de cuplu, partenerul de viață, fie partenerii de afaceri. Nativii vor fi determinați să reglementeze o situație, însă nu neapărat vor reuși, cel puțin nu fără compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă răbdare în luarea deciziilor, dar mai ales să apeleze la diplomație în acțiuni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție, de petrecere a timpului într-un mod plăcut, relaxant. Nativii sunt atrași de activități sportive, culturale, artistice. Moment bun în plan reșațional, afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri să cunoască o persoană care să le incite simțurile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară este o zi favorabilă pentru a rezolva o neînțelegere partenerială, pentru a lămuri un context de cuplu, pentru a se împăca cu persoana iubită. Cei care au încheiat de curând o relație s-ar putea să fie surprinși în mod plăcut de atitudinea fostului partener. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să ia decizia în mod rațional, așa cum le este, de fapt, caracteristic, chiar dacă acum se pot lăsa impresionați de vorbe mărețe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Preocupările legate de locuință, de bunul mers al lucrurilor în cazul unei renovări, redecorări, reamenajări vor ocupa mare parte a timpului. În unele cazuri, cei născuți în zodia Balanță se ocupă de clarificarea unor situații administrative, legate de facturi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a face niște cumpărături pentru casă, posibil aparatură electronică, care se vor dovedi rentabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu vor fi cei mai buni parteneri de dialog, iar tensiunile pot ajunge până la insulte, critici și reproșuri. Comunicarea le poate afecta relațiile cu cei din jur, dar și imaginea, dacă este vorba de un context profesoinal. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai indulgenți și mai răbdători. Nativii pot fi stresați ed cerințele celor din jur.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Stresul financiar poate fi mare pentru cei născuți în zodia Săgetător care au datorii, rate, credite sau trebuie să facă o investiție urgentă. Câștigurile nu vor fi pe măsura așteptărilor sau pe măsura efortului depus, însă acest aspect pare să-i ambiționeze mai mult pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu rateze ofertele de colaborare care li se propun și să nu renunțe acum la o sursă de câștig, chiar dacă le consumă resurse fizice.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea avea parte de un eveniment neașteptat, cel mai probabil legat de locul de muncă, de profesie, eveniment pe care vor reuși să-l gestioneze impecabil și să obțină aprecieri. Luna este în continuare în semnul lor și îi susține în activități din punct de vedere al energiei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o veste bună, o apreciere, ceva care să-i motiveze pe termen lung.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Este o zi a frământărilor, a gândurilor contradictorii și cel mai probabil starea aceasta o vor resimți din plin cei născuți în zodia Vărsător care au de luat o decizie importantă. Nativii dau dovadă de o teamă interioară, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă toată încrederea în ei pentru că tranzitele le sunt favorabile în acest sens.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt îndemnați să reevalueze o decizie luată vizavi de un plan de viitor sau de o relație de prietenie, însă de această dată nativii ar trebui să fie mai deschiși cooperării și negocierii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că o concluzie trasă (în perioada de retrogradare a lui Mercur) se poate dovedi a fi greșită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *