Trimite e-mail | Printeaza
Economie
28.11.2019

Serghei Pușcuța a avut astăzi o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova, Simon Springett

Serghei Pușcuța a avut astăzi o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova, Simon Springett

Ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța a avut astăzi o întrevedere cu Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova, Simon Springett. La ședință au mai participat reprezentanta rezidentă PNUD, Dima Al-Khatib și reprezentanta de țară UNICEF, Desiree Monique Jongsma.

Serghei Pușcuța a mulțumit Organizației Națiunilor Unite pentru proiectele frumoase implementate în Republica Moldova cu un înalt impact social. De asemenea, Ministrul Finanțelor a menționat că își dorește continuarea acestui parteneriat: „Vom continua lucrurile bune. Vă suntem recunoscători și vom căuta noi căi pentru a diversifica colaborarea noastră, iar Ministerul Finanțelor rămâne proactiv în acest sens”.

La rândul său, Simon Springett l-a felicitat pe dl Serghei Pușcuța cu ocazia învestirii în funcția de ministru al Finanțelor, punctând că Ministerul Finanțelor este una dintre cele mai importante instituții din țară cu care colaborează: „Obiectivele noastre vizează dezvoltarea durabilă și sper să intensificăm această cooperare”.

Potrivit Ministerului Finanțelor, Coordonatorul Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova, Simon Springett i-a adresat o invitație dlui Serghei Pușcuța de a participa la Ședința plenară a Agențiilor ONU, pentru a prezenta progresul procesului de coordonare a asistenței externe și a lua parte la discuțiile despre cum ONU poate susține Guvernul Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus