Aplică la SEBO și câștigă un Renault Captur!

Promoția Ciki Ciki 2 este în plină desfășurare. SEBO arde de nerăbdare să afle cine totuși vor fi norocoșii, care vor pleca acasă cu 2 automobile marca Renault Captur. Unul dintre acestea poate fi chiar al tău. Participă și câștigă.

Foto: Sebo

Posibil că mulți dintre voi nu cred în așa tip de concursuri. Însă cu scopul de a vă lipsi de orice dubii, am decis să vă prezentăm câștigătorul tombolei, de anul trecut. Andrei Filipescu, locuitorul orașului Ștefan-Vodă, la fel, de la început, nu a crezut că soarta îi va da din ochi, dar oricum a decis să participe. Și ce credeți? I-a reușit! Andrei și-a primit premiul în urma unei extrageri cinstite, care s-a petrecut în direct, la un post de televiziune din Republica Moldova.

În locul lui poți fi chiar tu, așa că nu pierde timpul în zadar. Ia un credit chiar azi. Aplică prin metoda preferată: la cele 44 de sucursale sau online pe www.sebo.md/Ciki_Ciki_TU

SEBO a ținut cont de toți clienți săi. În cazul în care ești client nou, te bucuri de primul împrumut de până la 6500 lei absolut gratuit* și totodată ai posibilitatea să câștigi un automobil. Iar dacă ești client existent, de asemenea poți câștiga un Renault Captur. Da, da, da ai înțeles corect, punem în bătaie 2 automobile! Tot ce trebuie să faci e să iei un credit, până în data de 08.01.2020. Indiferent de suma acestuia, vei fi inclus automat în lista de extragere.

Ai nu doar o singură oportunitate de a învinge, ci 2, 3, 4, ba și mai multe. Cu cât mai multe credite reușești să iei în această perioadă, cu atât mai multe ori vei fi inclus în lista participanților. Dacă iei 3 credite repetate, îți sporești de 3 ori șansele de a câștiga Premiul. Dacă iei 4 credite repetate, șansele tale se măresc de 4 ori ș.a.m.d.

Pentru a fi admis la tombolă, este nevoie să respecți o regulă foarte importantă - achitarea creditului în termenii indicați. O zi de întârziere de la plata creditului se echivalează cu excluderea ta din concurs.

Dacă cumva încă nu ai văzut faimosul video, cu Bunica și Bunelul – Ciki Ciki 2, ceeea ce pare a fi imposibil, atunci tastează butonul play.

Iar dacă dorești să vezi în realitate automobilele, vizitează sucursalele noastre de pe adresele: str. Kiev, nr. 11 și Tighina, nr. 55.

Mai ai dubii că poți câștiga? Nici noi nu avem. Aplică acum pe www.sebo.md/Ciki_Ciki_TU și norocul va fi pe partea ta.

Regulamentul campaniei îl găsești AICI

*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.


// console.log('no ads situation')