Instalarea Pomului de Crăciun este în toi și la Orhei

Și în acest an, la Orhei este instalat un brad artificial, achiziționat de primărie acum câțiva ani. Ex-primarul Ilan Șor a fost cel care a hotărât să înlocuiască bradul viu cu ulu artificial, din motive ecologic și că „arată somptuos și elegant”. În plus, bugetul orașului este scutit de cheltuieli suplimentare pentru procurarea brazilor în fiecare an.

Foto: Orhei

În ultimii ani, Pomul de Crăciun din Orhei a fost unul dintre cei mai înalți din țară, măsurând aproximativ 24 de metri. În fiecare an, bradul este înfrumusețat cu decorațiuni și instalații realizate special pentru pomul din Orhei.

Anul acesta, inaugurarea Pomului de Crăciun la Orhei este programată pentru 7 decembrie, când va avea loc o ceremonie și un program cultural special. De asemnea, autoritățile locale intenționează să organizeze tradiționalul Târg de Crăciun, iar la sfârșitul lunii decembrie, va fi dat startul sezonului de iarnă în parcul de odihnă și divertisment - OrheiLand.

Din 2015, sărbătorile dedicate Revelionului, Crăciunului și Zilei Îndrăgostiților au devenit tradiționale, la Orhei. În 2017, una dintre resursele de internet specializate, a inclus Pomul de Crăciun din Orhei într-un rating mondial al celor mai frumoși brazi, alături de cei din Kiev, Londra, Berlin, Budapesta, Roma, Praga, Atena, Hong Kong, Varșovia, Paris, Beirut.


Pub