Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu
Social 28 noiembrie 2019, 22:34 | 1334

In continuare va prezentam un alt caz din campania ”Mos Craciun exista, Mos Craciun esti tu”. Mira este o fetita de doar trei ani, care a ramas fara auz in urma unei administrari incorecte a antibioticelor. Acum, copila are nevoie de un implant cohlear, iar familia lupta din rasputeri pentru a o putea ajuta.

La vocea mamei, Mira nu răspunde. Când avea doar cinci luni, fetița a fost diagnosticată de medici cu meningită și a primit un tratament greșit cu antibiotice. Ulterior, aceasta a avut parte și de o intervenție pe cord. Nu este clar ce a cauzat mai exact pierderea auzului, dar de atunci, micuța nu a mai putut desluși sunetele din jur.

Familia Mirei trăiește la limita sărăciei. Ambii soți sunt angajați, dar veniturile nu le ajung să întrețină cei cinci copii pe care îi au. Fetița are nevoie de supraveghere non-stop, așa că deocamdată îi ajută rudele.

Părinții ar fi în stare să renunțe la tot, doar ca Mira să audă din nou. Pentru aceasta, fetița are nevoie de un implant cohlear. Intervenția costă 30 de mii de euro.

Denis este fratele Mirei și abia așteaptă ca sora lui să poată auzi, pentru a-i da sfaturi și a se juca împreună.

În cazul acestei familii s-au implicat și cei de la CCF Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie