Madonna a anulat mai multe concerte la recomandarea medicilor. Are dureri „copleșitoare”

by D M
Distribuiti mai departe...

Madonna a anulat trei concerte din cadrul turneului sau actual din motive medicale, vedeta acuzand dureri „coplesitoare”.

Artista in varsta de 61 de ani urma sa sustina mai multe concerte in Boston, Massachusetts, de la 30 noiembrie la 2 decembrie, incluse in turneul „Madame X”, informeaza joi Press Association.

Insa, vedeta a anuntat pe Instagram ca aceste spectacole au fost anulate „la recomandarea medicilor”.

„Va rog sa iertati aceasta intorsatura neasteptata a evenimentelor”, a scris ea.

„Faptul ca sunt pe scena in fiecare seara imi aduce atata bucurie, iar anularea este ca o pedeapsa pentru mine, insa durerea pe care o am acum este coplesitoare si trebuie sa ma odihnesc si sa urmez recomandarile medicilor pentru a putea reveni mai puternica si mai bine si a continua calatoria Madame X impreuna cu voi toti”, a adaugat artista americana.

Concertele, care ar fi trebuit sa aiba loc la sala de spectacole Boch Center – Wang Theatre, nu vor fi reprogramate. Organizatorul de evenimente Live Nation a dat vina pentru aceasta decizie pe „programul incarcat”. Persoanele care au cumparat bilete vor primi banii inapoi, a precizat compania.

Cu o zi inainte de anularea spectacolelor din Boston, Madonna a declarat ca facea obisnuitele bai cu gheata pentru a se recupera dupa ce s-a accidentat in timpul concertelor din Los Angeles, noteaza Press Association. Luna trecuta, vedeta a anulat un spectacol in New York din cauza unei accidentari la genunchi.

Luna aceasta, supervedeta americana a primit un torent de critici dupa ce a postat un videoclip in care isi prezinta tratamentele de slabire si anti-imbatranire folosite dupa concertele sale extenuante.

In imaginile publicate de artista pe Instagram, diva poate fi vazuta cufundandu-se intr-o cada plina cu gheata pentru a ameliora circulatia picioarelor, iar apoi cum bea o ceasca din propria urina ca tratament de intinerire si slabire, potrivit propriilor marturisiri.

sursa: ziare.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...