VIDEO// Se pare că Usatîi a avut dreptate atunci când a spus că concursul de selectare a procurorului general este o imitație

by D M
Distribuiti mai departe...

Se pare că Renato Usatîi a avut dreptate atunci când a spus că concursul de selectare a procurorului general este o imitație, iar avocatul Alexandru Stoianoglo va fi desemnat procuror general. Usatîi mai spunea că liderul neformal al socialiștilor și-a dorit să-l vadă pe Soltan șef al Procuraturii Generale, numai că “niște oameni” s-au opus. El a afirmat că va comenta acest subiect altă dată. 

Totodată, Renato Usatîi declara că acest concurs este o ficțiune prin care socialiștii și democrații încearcă să prostească oamenii. 

“Mâine nu va fi doar proba scrisă. Mâine va fi anunțat și câștigătorul acestui concurs, care se desfășoară de foarte mult timp. Iar câștigător va fi Alexandru Stoianoglo. Mâine, Dodon nu reușește, dar vineri va semna decretul de numire a acestuia în funcția de procuror general. Despre Stoianoglo am auzit doar lucruri bune. Important e ca Dodon să nu-l compromită așa cum a făcut cu mulți alții”, a spus Usatîi.

“Concursul de selectare a procurorului general e o ficțiune. Astăzi, în această funcție va fi numit Alexandru Stoianoglo”. Declarația făcută de Renato Usatîi miercuri seara, 27 noiembrie

“Concursul de selectare a procurorului general e o ficțiune. Astăzi, în această funcție va fi numit Alexandru Stoianoglo”. Declarația făcută de Renato Usatîi miercuri seara, 27 noiembrie

Опубликовано Independent.md Четверг, 28 ноября 2019 г.

Stoianoglo a fost selectat de Consiliul Superior al Procurorilor din totalul de patru candidați înscriși în concurs. După ce a fost intervievat de membrii comisiei, Stoianoglo a declarat că se consideră cea mai potrivita candidatura pentru functia de procuror general, iar cei care vin din afara sistemului nu vor face fata.

Alexandr Stoianoglo:„Noi avem experienta. Toate problemele le-au adus acesti oameni care au venit din afara procuraturii. Cum au activat profesionistii si cum au activat cei din afara. Eu cred ca am cele mai mari avantaje pentru functia de procuror general”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...