Nu ai planuri pentru 1 decembrie? Întâlnește prima zi de iarnă alături de comunitatea QZ Moldova

fdtrg

Nu ai planuri pentru această duminică? Avem o propunere pentru tine. Dacă ai peste 18 ani și ai descărcată aplicația QZ Moldova, ești invitat să sărbătorești jumătate de an de la lansarea aplicației.

Pentru că în jumătate de an aplicația a reușit să își strângă o comunitate atât de mare, echipa QZ a hotărât să își cunoască jucătorii dincolo de ecranele telefoanelor.

Pe 1 decembrie, începând cu ora 21.00, organizatorii te așteaptă la Club Famous din Chișinău pentru un joc offline, premii, distracție și interacțiune cu alți jucători. Toți jucătorii prezenți la petrecere vor participa împreună la ediția care va avea loc la 22.30. Aceasta va avea un jackpot de 10 mii de lei și mai multe premii.

Gazda serii va fi Anatolie Melnic și întreaga echipă din spatele QZ Moldova. Pentru mai multe detalii atât despre joc, cât și despre evenimentul în sine, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

QZ Moldova este primul joc trivia din Republica Moldova cu emisie în timp real. Aici ai posibilitatea să îți verifici atât cunoștințele de cultură generală, cât și să câștigi bani.

cover qz offline

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente