Studenții de la UTM au aflat mai multe detalii despre protecția juridică a proprietății intelectuale

20191127_125111-1030×773

Studenții și cadrele didactice ale Facultății Textile și Poligrafie au beneficiat de o prelegere ținută de către Serghei Moisei, specialist coordonator în Direcția promovare și relații externe, AGEPI.

Tematica prelegerii a vizat Protecția juridică a proprietății intelectuale, în cadrul căreia au fost abordate subiecte privind protecția juridică a invențiilor, mărcilor comerciale, desenelor și modelelor industriale, dreptul de autor, falsificarea și contrafacerea produselor, transmiterea dreptului de proprietate intelectuală etc.

Subiectele discutate au prezentat un viu interes în rândul studenților, antrenându-se în discuții tematice, moderate direct de către invitat, transmite site-ul UTM.

Expertul în protecția juridică a proprietății intelectuale, Serghei Moisei, a adus numeroase argumente și soluții de valorificare de către studenți a creațiilor proprii, îndemnându-i să apeleze la serviciile Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), care pentru studenți sunt oferite gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente