Evenimentele ultimei zile de vineri din acest noiembrie. Vezi aici unde poți să mergi

woman-sitting-on-brown-stool-374054

Aici poți vedea ce evenimente te așteaptă mâine, 29 noiembrie.

# Expoziție OFFline despre mediul ONline

Cele 20 de fotografii prezintă pericolele la care pot fi expuși copiii și tinerii în mediul online, mai cu seamă cele cu referință la riscurile și mecanismele de constrângere/manipulare utilizate pentru atragerea acestora în relații exploatative.

Vedeți aici toate detaliile despre eveniment.

# World Press Photo

Cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial revine la Muzeul Național de Istorie.

Fotografiile câștigătoare ale ediției din acest an a World Press Photo au fost selectate dintr-un total de 78 801 de lucrări, realizate de 4 738 de fotografi din 129 de ţări. Juriul a nominalizat 43 de fotografi din 25 de țări: Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Egipt, Franța, Germania, Ungaria, Iran, Italia, Mexic, Olanda, Norvegia, Filipine, Portugalia, Rusia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Siria, Turcia, Marea Britanie, SUA și Venezuela. Din numărul total al acestora, 14 fotografi sunt femei (32 %), o creștere semnificativă față de anul 2018, când doar 12 % dintre fotografii nominalizați au fost femei.

Expoziția anuală internațională World Press Photo este itinerantă în întreaga lume. Aceasta este montată în aproape 100 de spații din circa 45 de țări și este vizitată de peste 4 milioane de persoane la fiecare ediție. Înainte de a ajunge la Chișinău, expoziția a fost organizată la New York, Napoli, Vitoria-Gasteiz, Chicoutimi, Maastricht, Valencia, Guayaquil, Gavoi, Maia Taipei, Paris, Amsterdam, Oldenburg, Washington, D.C. etc.

Detalii aici.

# Expoziția „Costești – orașul meșteșugarilor de pe Botna”

Cu ocazia aniversări a 65 de ani de investigații sistematice la Costești, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei vine în faţa publicului cu o expoziţie în care sunt prezentate o serie de obiecte care au fost descoperite în cadrul săpăturilor arheologice. O mare parte dintre acestea au fost restaurate de specialiştii Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Originalitatea expoziţiei constă în faptul că majoritatea pieselor prezentate sunt expuse pentru prima dată, deși anterior acestea au fost cercetate şi incluse în circuitul ştiinţific prin publicare. Expoziţia este completată cu o serie de imagini ce reflectă procesul cercetărilor arheologice, fiind suplinită de câteva vederi generale asupra sitului și de harta acestuia.

Vernisarea expoziției va avea loc joi, 26 septembrie 2019, ora 15.00, în holul de la etaj.

# Expoziția Cea de Taină

Expoziție personală de pictură, unde vei putea descifra mesajele ascunse, din tablourile simbolist- expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art.

În exclusivitate va fi prezentată toată colecția de tablouri „You Power” care reflectă frumusețea interioară a fiecărui om.
13 pânze enigmatice, pline de simboluri cu înțeles profund, care te fac să-ți descoperi potențialul personalității tale.
Asemeni unui lotus, sufletul se deschide dacă este tratat cu dragoste și armonie.

Aici găsești mai multe despre loc și orele de vizitare.

# Sllash & Doppe (Toolroom Rec) I

Labeluri precum Toolroom Records, Great Stuff, Glasgow Underground, Safe Music, Kittball bat la ușile artiștilor. Piesele lor sunt susținute de Mark Knight, Solomun, Bedouin, Blond:ish, Martin Solveig, Danny Howard, Roger Sanchez și mulți alți.

Detalii aici.

# Spectacolul „Dosarele Siberiei”

Ideea spectacolului o port de mult timp în minte și în suflet. Soarta românilor basarabeni persecutați, masacrați și exterminați de regimul comunist prin foamete organizată, prin deportări în masă și prin încarcerare în GULAG este o temă la care am revenit și am lucrat mai bine de zece ani, profitând de șansa de a monta mai multe spectacole-document la Teatrul Național Radiofonic de la București, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Aici vezi toate detaliile.

# Concert Aniversar Hospice Angelus Moldova

Show-ul este asigurat de cele mai îndrăgite voci din țară și de Just Friends Dance Academy. Cine vor evolua? Vedeți aici.

# Frozen II

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf and Sven leave Arendelle to travel to an ancient, autumn-bound forest of an enchanted land. They set out to find the origin of Elsa’s powers in order to save their kingdom.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente