(foto) Porsche arată opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul Taycan, inclusiv jantele-i cele mai scumpe

Porsche arată opţiunile şi accesoriile pregătite pentru subdiviziunea Exclusive Manufaktur pentru noul Taycan. Cu toate acestea bifate din uzină electromobilul va arăta cu adevărat mai special şi mai impunător pe străzi.

Cele mai importante dintr-o listă de 90 de opțiuni exclusive sunt poate pachetul Sport Design în trei variante și jantele Exclusive Design de 21 de inci cu aripi aerodinamice din carbon care sunt cu peste trei kg mai uşoare decât setul similar fără aceste inserţii.

Vezi neapărat: FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Porsche Taycan – Reportaj Video AutoBlog.MD

Programul de personalizare (tuning de casă) cuprinde în primul rând un nou Carbon SportDesign package, care adaugă părţi şi elemente adiţionale din fibră de carbon pe pragurile laterale, barele de protecţie şi corpurile oglinzilor retrovizoare. În cazul unui SportDesign package, toate cele menţionate sunt vopsite în aceeaşi culoare pe care o are caroseria.

Printre alte opţiuni se numără inscripţii cu denumirea modelului de pe caroserie, care pot fi finisate într-o culoare neagră, faruri LED Matrix cu tehnologie PDLS Plus care includ elemente ale semnăturii luminoase în culoare Glacier Iceblue, aceeaşi nuanţă fiind folosită şi pentru inscripţia PORSCHE din banda ansamblului de stopuri, care conţine şi o funcţie de salut luminos.

Vezi şi: (foto) Cât de bine poate arăta noul 718 Spyder cu intervenţii de la Porsche Exclusive Manufaktur

Vezi şi: (video) Porsche a arătat opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul 911, iar între timp noul 911 Turbo a fost văzut în uzină

Evident au fost pregătite şi nişte modele de jante mai speciale. La alegere se vor pune: un model Mission E Design Wheels de 21 de inci şi cu cinci spiţe duble, cu inel exterior vopsit în culoarea caroseriei, dar şi cele mai scumpe jante pentru Taycan – Exclusive Design with carbon aeroblades – de 21 de inci şi cu cinci spiţe generoase, înfrumuseţate cu inserţii din fibră de carbon!

În Moldova, preţul unui set de jante cu inserţii din carbon costă (când sunt bifate pentru un automobil nou în configurator) 6.710 de euro pentru Taycan 4S, 5.860 de euro pentru Taycan Turbo şi 3.470 de euro pentru Taycan Turbo S. În Germania, preţurile sunt şi mai interesante: de 7.967, 6.955 şi 4.117 euro respectiv.

Acest lucru le include într-un top 3 cele mai scumpe jante pe care le are Porsche în oferta actuală, după cele opţionale realizate integral din fibră de carbon pentru Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, dar şi cele forjate opţionale din magneziu de 20/21 de inci, care se pot monta pe modelele Porsche 911 GT3 RS/GT2 RS de generaţie precedentă şi numai ca parte a pachetului opţional Weissach, costând în Germania 11.900 de euro setul!

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Porsche 911 GT3 RS – visul împlinit!

Opţiunile Porsche Exclusive Manufaktur din oferta de bază se rezumă la nişte logouri Porsche aplicate cu meticulozitate pe tetiere, centuri de siguranţă în culoarea Chalk Beige (sau alte opt culori), un Matt carbon interior package, un Accent Package cu elemente vospite în culoarea caroseriei, inserţii din carbon mat pe volan, inscripţia Porsche pe cotiera centrală, cronometru Sport Chrono cu fundal alb, praguri iluminate cu inserţii din fibră de carbon mată, etc.

Vezi mai multe detalii în această broşură interesantă:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/