(video) Teatrul jucat “profesionist” de un şofer în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Chişinău

Acțiunile unui conducător auto din Chişinău au ajuns a fi virale în spaţiul online, după ce timp de câteva minute s-a dat în spectacol în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din sectorul Rîşcani al capitalei. Totul a început de la încălcarea unei reguli elementare – parcarea în loc interzis, mai exact pe o bandă de circulaţie.

Imaginile video spun totul şi nu este nevoie de prea multe comentarii pentru a vă da seama ce s-a întâmplat timp de aproximativ 30 de minute. În acest caz a fost solicitată şi intervenţia poliţiei, însă aceasta aşa şi nu a mai răspuns apelului de a se prezenta.

Totuşi, autorul filmuleţului, care nu are nimic personal împotriva tânărului din imagini, şi-a dorit să pună accentul pe faptul că majoritatea oamenilor sunt absolut indiferenţi de ce se întâmplă în jur, asta dacă o întâmplare nu îi afectează direct. Sunt doar câţiva din această mare mulţime care doresc să îmbunătăţească starea lucrurilor din traficul din oraşul natal, însă din păcate nu găsesc suport nici din partea forţelor de ordine, nici din partea cunoştinţelor. Cultura auto trebuie respectată, indiferent de situaţie!

Autor video: facebook.com/tanechika

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/